Varmrøget fisk

saltning01 røgetmakrel02

Friske makrelfiletter blev til lækker tilbehør til rugbrødsmadderne.

Og JO, det er en god idé at salte fiskene 1 times tid først på begge sider, og så skylle salten af før røgning.

Alt efter varmen i bålet fik de mellem 15-10 min, med smuld af forskellige træarter i bunden.

Laks er også fin til røgning:

laks01 laks02 laks03

Reklamer

4 thoughts on “Varmrøget fisk

    • Jeps; det har du helt ret i; og det gjorde vi, så vidt jeg husker, også. Selv de børn, der normalt ikke er vilde med fisk elskede det.

    • Hejsa…
      Det kan jeg desværre ikke huske, da den har en del år på bagen.
      Men man kan nemt finde de små flade røgeovne med eller uden temeperaturmåler.
      Håber, at du kan bruge én af dem i stedet?
      Med venlig hilsen
      Lenette Schunck

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s