Bagekartofler

Bagte kartofler er lækre både som selvstændig frokost med masser af salat og evt. skinketern eller tunfisk til, som tilbehør til en middagsret eller som eftermiddagsmad med en dejlig krydderurtedressing til eller måske hjemmelavet kryddersmør.

Med et godt stort bål, kan det sagtens lade sig gøre, at lave kartofler til 40 personer. Husk at beregne lidt ekstra, da enkelte godt kan få for meget varme :-).

Børnene kan fint være med til at salte og pakke dem ind i staniol. Velvidende, at sølvpapir ikke er god for miljøet (!), så vælger jeg alligevel oftest at gå på kompromis netop i dette tilfælde, da masseproduktion af kartofler bagt i saltdej ikke hidtil har været noget hit.

Hvis kartoflerne bliver skåret over som her, skal de blot have 15-20 minutter i bålet, så det der tager længst tid, er forberedelserne med indpakning og bål.

Velbekomme!

bagekartoffel04 bagekartoffel03 bagekartoffel01

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s