Varm kakao

Når det begynder at blive køligt om fingrene at være ude hele dagen, så er det skønt at kunne varme dem omkring en kop fyldt med varm cacao.
Hvis bålet alligevel er i gang, eller som i går hvor der var tændt op i det nye pandekagekomfur, så er det ingen sag at piske sukker og kakaopulver op i en sjat mælk, varme det op, og fylde fylde resten af mælken i lidt efter lidt til det hele er nær kogepunktet.
Husk at røre godt i gryden for at undgår at det brænder på.
Hvis det er til små børn, er det en god idé at holde en del af mælken tilbage og bruge den til at køle kakaoen med, når den er hældt op i kopperne, så de ikke brænder sig.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s