Appelsinolielampe

I et forsøg på at sanse maden, og at bruge den til andet (eller mere) end at spise, har vi lavet appelsinolielamper.

Appelsinen er skåret over på midten og køddet er gravet ud og spist. Det er vigtigt, at man gør det forsigtigt, så man bibeholder den lille hvide “tut”, der går ned i midten af appelsinene, og som sidder fast i skrællen, der hvor appelsinen har siddet fast på grenen.

Den skal nemlig fungere som væge! Så hælder man madolie ned i den halve appelsin, og antænder “vægen”. For mig lykkedes det ikke i første forsøg, men dagen efter, da “vægen” havde trukket lidt, kom der ild i. Det kan lade sig gøre 🙂

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s