Julebog

På utallige opfordringer er julehæftet, baseret på forrige års julekalender (2013) med hjemmelavet naturjulepynt for børnehavebørn og op efter, blevet trykt i et begrænset oplag på 70 stk.
Et ideelt idékatalog at have liggende fremme til julestuer/-markeder.
Hæftet indeholder 52 sider; du får en oversigt samt 24 opslag, hvor der på højreside er en kopivenlig og udførlig visuel vejledning til dagens opgave, og på venstre side vil der være yderligere inspiration at hente i form af fotos af beslægtede idéer.

side_1        opslag

Den trykte model er samlet med en spiralryg (og ikke hæftet som vist på foto), så man lettere kan lave et opslag i brugssituationer.
Prisen er 150,- kr + fragt.

Såfremt du er interesseret i at købe et eksemplar, er du velkommen til at skrive en bindende bestilling til min mail adresse: schunck@privat.dk. Skriv: Julebog i emnefeltet og angiv venligst følgende:

  1. Navn og adresse på modtager
  2. Telefonnummer; bruges som kundenummer
  3. Hvor mange eksemplarer du ønsker
  4. Om du ønsker at betale via bankoverførsel eller med ean-nummer (som så skal anføres)

Du er også velkommen til at skrive, hvis du har yderligere spørgsmål til hæftet.

Citat fra lektørudtalelse i forbindelse med optagelse på bibliotekerne:
“Vil man udfolde sig kreativt sammen med førskolebørn i juletiden, kan man her finde 24 ideer til, hvordan man bruger naturens ressourcer til at pynte op til jul. Især for børnehaver

Beskrivelse

Bogens 24 ideer følger december måned frem mod jul og giver inspiration til julekort og julepynt. Her er fx duftappelsiner, kartoffelkort, uldengle, uroer, koglesvaner og julemagneter. Hver ide fylder 2 sider, hvor den ene side er en collage af billeder taget af slutproduktet. Den anden side viser processen gennem 6-9 billeder med tekst. Teksten indeholder også forslag til, hvad man kan snakke med barnet om undervejs såsom “hvor i hovedet sidder øjnene”, og “hvad bruger man kartofler til”. Lenette Schunck er naturvejleder i en børnehave og blogger på https://fuglellerfisk.wordpress.com/

Vurdering

Gode idéforklaringer med fotos og tekst, som giver inspiration til mange timers kreativ udfoldelse for børn i selskab med en voksen.

Lektørudtalelse
Rikke Bruun”
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s