Pandebrød

En enkel bålaktivitet, der også kan gennemføres på kolde dage, da brødet ikke indeholder gær, som skal hæve.

Dejen består af mel, vand, salt og bagepulver + evt. smagsgivende krydderi som oregano, timian el.lign.

Der formes små boller, som klappes flade og steges gyldne i rigelig olie på en pande på bålet.

pandebrød02

Brødene er lækre, som tilbehør til suppe eller andet større måltid, men kan også stå alene som eftermiddagsmad med til eksempel humus eller smørreost på. De smager bedst lune.

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s