Tangchips

Under weekendens kanotur rundt om Nekselø fik jeg høstet lidt friskt og levende blæretang. Kun de friske topskud blev plukket.
Tangen blev skyllet grundigt i ferskvand, afduppet i et viskestykke og lagt på en bagerist med bagepapir.
De fik en smule olivenolie (hvlket jeg vil undlade næste gang) og blev drysset med salt.
Derefter blev de tørret i ovnen på ca 75 grader i 30-45 min. Og så var der tangchips 🙂
De spøde tangchips blev spist med begejstring på jobbet i dag.

tang frisk_lille tang i ovn_lille tangchips_lille

Blot for eksperimentets skyld, blev en lille håndfuld tang kogt; tangen får nemlig den flotteste neongrønnefarve i det kogende vand: ren trylleri :). Den kogte tang kunne da pynte lidt på aftenens hjemmebagte pizza.
tang kogt_lille tang på pizza_lille

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s