Portionskarse

En super sød idé til påske- eller pinsefrokosten, hvor man kan lave de små portioner til hver kuvert.
Karse er meget nem at få til at spire, så der er stort set garanti for succes.
– Desuden er det ren genbrug, og tricket kan oven i købet gentages i det uendelige med de samme små “skåle”.

Du skal bruge: karsefrø, vat, tomme skåle fra fyrfadslys samt vand.
Læg vat i bunden af hver lyseholder, vand så vattet er godt fugtigt og drys derefter karsefrø ned på vattet.
portionskarse (2)_li portionskarse (3)_li

Frøene spirer i løbe af et par dage.
For forsøgets skyld satte jeg stiftplast rundt om 2 af skålene med tape, for at se, om det gjorde en forskel:
portionskarse (4)_li portionskarse (5)_li

Med lidt god vilje kan man godt fornemme, at karsen blev lidt mere ranke i de skåle som var omgivet af styrende plast, og dermed blev de måske nemmere at klippe af.
Men det ekstraarbejde behøver man vist ikke; karsen kan fint klippes af også i de andre portioner.
portionskarse (1)_lí

 

 

 

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s