Bananpandekager

Jeg er så heldig, at have fået et vikarjob i en børnehave, hvor de prioriterer udeliv og herunder bålmad. Allerede på første arbejdsdag, gik vi en tur for at sanke urter.

Vi så en masse forskellige urter, både spiselige og giftige, men endte med at tage brændenælder, løgkarse og skvalderkål med hjem. De blev brugt til bananpandekager dagen efter.

Der blev rørt en fast havregrødsagtig dej af æg, mosede bananer og havregryn.
De skyllede urter blev klippet i småstykker af børnene, og vi blandede det hele sammen til en grøn dej.

IMG_3725 (2)_li IMG_3722 (2)_li IMG_3726 (2)_li

Pandekagerne blev sat af med en ske på den varme bålpande.
Det færdige resultat mindede mest om store flade frikadeller, men de smagte forrygende og blev hurtigt spist.

IMG_3732 (2)_li IMG_3738 (2)_li

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s