Bålbanan

Der er ofte rigtig godt gang i gløderne når maden ér færdig …
Så hvorfor ikke udnytte dem til at lave en lækker dessert.

Du skal bruge:

  • 1 banan pr mand
  • en god mørk chokolade
  • brun farin
  • fløde, som piskes til flødeskum
  • evt. en sjat spiritus efter egen smag
  • stanniol

Skær en lang ridse i bananes konkave side med en lille kniv, og fyld brun farin og chokoladestykker i langs hele ridsen.
Nu kan man hælde spiritus ved.
Pak bananen godt ind i stanniol – 2 lag.
IMG_4100 (2)_li IMG_4111 (2)_li IMG_4119 (2)_li
Og så skal den på gløderne og bage ca 10 min på hver side, indtil den føles blød.

IMG_4122 (2)_li

Pakkes ud og pyntes med flødeskum og måske et mynteblad 🙂
Kan også serveres med en lækker flødeis.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s